2016 yılı hacı adayları hac hazırlık kursu ve seminer programı
  Çankırı il müftülüğünce Çankırı E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda kadın tutuklu ve hükümlülere yönelik Kutlu Doğum programı düzenlendi.
  14 Nisan 2016 tarihinde İbrahim Başer Kız Yurdu Konferans Salonu’nda öğrencilere yönelik Kutlu Doğum programı yapıldı.
  Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Müftülüğümüz Tarafından Konferansı Düzenlendi
  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftümüz Arslan TÜRK ve beraberindeki heyetimiz Belediye Başkanı Sayın İrfan DİNÇ’i makamında ziyaret etti.
  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftümüz Arslan TÜRK ve beraberindeki heyetimiz Sayın Valimiz Vahdettin ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.
  Kredili Yurtlar Kurumu’nda Kız Öğrencilere Yönelik Regaip Kandili Programı
  30.03.2016 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Konferans salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Sayın Ömer UZUNER ile toplantı düzenlendi.
Arşiv >>

MÜNHAL KADRO İLANI (AŞÇI)

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU TANITIM FİLMİ

DİYANET TV UYDU PAREMETRELERİ:

UYDU:TÜRKSAT 3A 42Doğu

FREKANS:11.096 Mhz

PLARİZASYON:Yatay(Horizantal)

SEMBOL:30000

FEC:5/6

Diyanet Radyo Çankırı                   Frekansı   :

97.0

YAYIN YAPTIĞIMIZ PLATFORMLAR: